Monique

Wil je je gelijk halen, of je diepere wijsheid vinden? The Work vond mij in de lente van 2010. Ik had al eens eerder kennis gemaakt met The Work, maar besloten, dat het veel op REA (Rationeel Emotieve Analyse) leek. Ik dacht dat het voor mij niets nieuw te bieden had. Deze keer werd The Work geïntroduceerd in mijn intervisiegroep voor organisatieadviseurs die geinteresseerd waren in spiritueel management. Die tweede keer zag ik in dat The Work veel dieper ging dan REA. I voelde me op dat moment niet echt geaccepteerd in deze groep en ter voorbereiding op de bijeenkomst over Byron Katie vulde ik daar een werkblad over in. Vervolgens stelde ik mezelf de 4 vragen en deed de omkeringen. Het resultaat was verbluffend. Ik zag in dat het veel belangrijker was dat ik mijzelf niet accepteerde wanneer ik bij deze collega’s inde groep was. En ik ontdekte ook dat ik hen niet accepteerde wanneer ik geloofde, dat zij dat mijn aanwezigheid niet op prijs stelden. Ik voelde me hierdoor totaal anders toen ik naar de intervisie groep ging. Ik zocht geen goedkeuring meer bij anderen maar ik voelde me dicht bij mezelf. Ik merkte wat een enorm effect dat op de anderen had. Omdat ik veranderd was, bleek het voor hen onmogelijk  om op dezelfde voet met mij verder te gaan.


Ik ben een ervaren en vooral liefdevolle professionele Certified Facilitator voor The Work van Byron Katie. Ik heb het officiele meerjarige 'certification program' doorlopen, ben staflid geweest bij Byron Katie en heb vele uren geholpen om haar 'Helpline for The Work' te bemannen.
Ik ben tevens Lehrcoach voor the Work of ByronKatie (VTW) voor de Duitstalige vereniging voor The Work.

Je kunt hier een afspraak met me maken om The Work een keer uit te proberen. Dat gaat bij voorkeur via Skype. Mijn Skype naam is monique.dankers