DroomwerkDromen beschouw ik als boodschappen uit mijn onderbewuste
, die op maat gesneden adviezen voor mijn persoonlijke ontwikkeling bevatten. Ze bieden me ook een breder perspectief op belangrijke keuzes die ik in mijn leven kan maken.

Al doende leerde ik om de symbolische taal van mijn dromen steeds beter te verstaan. En later bleek het begrijpen van symbooltaal voor mij essentieel om vanuit mijn waakbewustzijn synchroniciteit te kunnen zien en gebruiken.

Als ik meer aandacht aan mijn dromen besteed, laten ze zich ook beter vangen. Ieder mens heeft meerdere dromen per nacht, maar we herinneren ze ons heel vaak niet omdat we er niet in getraind zijn ze te pakken te krijgen.

Al heel lang houd ik droomdagboeken bij om mijn dromen vast te leggen. Daar heb ik veel van geleerd. Droomwoordenboeken kunnen je wel een eindje op weg helpen, maar het gaat er om je eigen symbolische taal te leren verstaan.


Waarom met Monique?

Droomcoaching per telefoon of per Skype. De eerste sessie van ca.1,5 uur kost €35,- . Mijn Skype naam is monique.dankers

Van 21–25 juni 2019 vindt een internationale droom conferentie plaats in de abdij van Rolduc in Kerkrade, georganiseerd door de International Association for the Study of Dreams (IASD).
Deze jaarlijkse conferentie is een 5-daags evenement met panels, symposia, lezingen en workshops van zo’n 120 presentatoren uit ca. 20 landen, meestal bijgewoond door zo’n 300 à 400 deelnemers.
Monique heeft een voorstel ingediend voor een Engelstalige presentatie over 'droom inquiry met The Work van Byron Katie'.