DroomwerkDromen beschouw ik als boodschappen uit mijn onderbewuste
, die op maat gesneden adviezen voor mijn persoonlijke ontwikkeling bevatten. Ze bieden me ook een breder perspectief op belangrijke keuzes die ik in mijn leven kan maken.

Al doende leerde ik om de symbolische taal van mijn dromen steeds beter te verstaan. En later bleek het begrijpen van symbooltaal voor mij essentieel om vanuit mijn waakbewustzijn synchroniciteit te kunnen zien en gebruiken.

Als ik meer aandacht aan mijn dromen besteed, laten ze zich ook beter vangen. Ieder mens heeft meerdere dromen per nacht, maar we herinneren ze ons heel vaak niet omdat we er niet in getraind zijn ze te pakken te krijgen.

Al heel lang houd ik droomdagboeken bij om mijn dromen vast te leggen. Daar heb ik veel van geleerd. Droomwoordenboeken kunnen je wel een eindje op weg helpen, maar het gaat er om je eigen symbolische taal te leren verstaan.


Waarom met Monique?

Droomcoaching per telefoon of per Skype. De eerste sessie van ca.1,5 uur kost €35,- . Mijn Skype naam is monique.dankers

onlangs verschenen: DROOMANALYSE MET THE WORK VAN BYRON KATIE

Als we dromen door middel van The Work van Byron Katie onderzoeken, kunnen we The Work doen op wat ons onderbewuste ons als belangrijk thema aanreikt. En dankzij de vragen van The Work, leren we onze droomtaal beter te verstaan. In dit boek staan acht sessies die Monique heeft begeleid.

Monique Dankers- van der Spek is gecertificeerd begeleider van The Work van Byron Katie en droomcoach aangesloten bij de vereniging voor de Studie van Dromen (VSD). Ze levert regelmatig een bijdrage voor het Droomjournaal en gaf workshops en lezingen voor de conferentie van de International Association fort he Study of dreams (IASD).

Bestellen: http://www.lulu.com/shop/monique-dankers-van-der-spek/droomanalyse-met-the-work-van-byron-katie/ebook/product-24232329.html of http://www.lulu.com/shop/monique-dankers-van-der-spek/droomanalyse-met-the-work-van-byron-katie/paperback/product-24219250.html
 
What do you want to do ?
New mail